H&M helpt de voedselbank met fashionveiling en donatieacties

H&M helpt de voedselbank met fashionveiling en donatieacties

09-12-2020 16:05:00 | Door: David de Jong | hits: 3961 | Tags:

H&M zet zich sinds 1 december 2020 landelijk in voor de voedselbank. Met H&M Helpt zet het merk in Nederland zowel online als in haar fysieke winkels verschillende acties op om geld in te zamelen. Ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Door de coronacrisis zoeken niet alleen meer mensen hulp bij de voedselbank, tegelijkertijd neemt het aantal donaties af.

H&M heeft een groot bereik en kan veel impact maken. Het merk wilde in de aanloop naar de feestdagen graag iets doen voor iedereen die het in dit bijzondere, ongelofelijke jaar lastig heeft gekregen. Samen met reclamebureau Megawatt is een online fashionveiling bedacht waar designer-items en andere favorieten uit H&Ms samenwerkingen aangeboden worden. Daarnaast zijn BN'ers en fashion-influencers gevraagd om zowel styling-advies te geven als hun eigen stukken aan te bieden voor de veiling. Via Instagram kunnen mensen hun eigen stukken ook te koop aanbieden. De veiling loopt tot en met donderdag 17 december 2020 20:00 uur.

Naast de veiling steunt H&M de voedselbank door van 1 tot en met 19 december 5 procent van iedere verkochte giftcard (online en in de winkel) aan de voedselbank te doneren.

www.hmhelpt.nl
www.hm.com
www.megawatt.agency

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.