Geertjan Vorstenbosch en Reinier Rombouts versterken TheNewTomorrow

Geertjan Vorstenbosch en Reinier Rombouts versterken TheNewTomorrow

15-01-2020 12:18:00 | Door: Katja Brokke | hits: 960 | Tags:

Geertjan Vorstenbosch en Reinier Rombouts sluiten zich als partners aan bij TheNewTomorrow. Vorstenbosch neemt commerciële en marketingervaring mee en Rombouts voegt zijn uitgebreide trackrecord op gebied pr, communicatie en storytelling toe aan TheNewTomorrow.

Vorstenbosch heeft een achtergrond met commerciële functies bij verschillende consumentenmerken als Honig, Heinz en Dr. Oetker. Hij werkte in lokale en internationale rollen, onder meer als marketingmanager en Digital Manager en bouwde mee aan de groei van deze bedrijven.
Rombouts werkte zowel aan bureau- als aan klantzijde als pr-, communicatieadviseur en storyteller. Hij richtte in 2015 Chief Storyteller op om bedrijven en leiders te helpen met hun positionering, communicatiestrategie en het vertellen van een persoonlijk en geloofwaardig verhaal. In 2017 publiceerde Reinier zijn boek Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal.

Vorstenbosch en Rombouts gaan samen met Floris Regouin en Manon Roubos aan de slag als business guides voor MKB-bedrijven. Regouin richtte in 2017 TheNewTomorrow op om mkb-ondernemers verder te helpen in hun digitale ontwikkeling. Daarvoor werkte hij ruim twintig jaar voor grote bedrijven als Samsung Electronics, Philips en eBay waarin hij actief was in de vakgebieden marketing, sales, business development, customer experience en e-commerce.

www.thenewtomorrow.com

Lees ook: [Interview] Reinier Rombouts over geloofwaardigheid en leveren wat je belooft

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie