Gardeners geeft met Kerst bureau-uren weg

Gardeners geeft met Kerst bureau-uren weg

18-12-2020 06:40:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2158 | Tags:

Practice what you preach vat aardig samen wat Gardeners vanaf vorig jaar tijdens Kerst voor klanten en niet-klanten doet. Wie een bedrijfje heeft, groot, klein, startup, scale-up, en er niet helemaal uitkomt met z’n (creatieve) concept, of gewoon ouderwetse pr nodig heeft om die consument te triggeren, kan in de Vondelkerk terecht voor 5 branduren. Dit jaar een schep er bovenop: Gardeners geeft maar liefst 3 kaarsen ter waarde van 5 branduren weg.

Maira Evers, managng director van Gardeners: “Door corona hebben we het afgelopen jaar bedrijven in moeilijkheden gezien, maar tegelijk ook ongelooflijk veel mooie initiatieven zien ontspruiten. Of het nu sociale initiatieven zijn of juist het lanceren van nieuwe producten of diensten, mensen die in tijden van crisis het goede doen of kansen zien waar we allemaal iets blijer van worden, dat is toch mooi. Geval wil ook dat juist die mensen met maximale inzet en minimale funding soms net niet die slag kunnen maken naar succes. En daar hebben we die kaars voor bedacht."

 Dus, ondernemers, startups, goede doelen en mensen die een nieuw licht op hun zaak willen schijnen, opgelet. Donkere tijden of niet, als jij een beetje licht nodig hebt in de vorm van creatieve en/of pr uren? Stuur dan een mail naar hello@gardeners.nl waarom jij die branduren nodig hebt (of ken je iemand die ze goed kan gebruiken) en wie weet zitten we binnenkort bij jou aan de digitale keukentafel, mooie plannen te smeden om je business te vergroten. 

www.gardeners.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.