Fier krijgt steun van digital agency Dept 

Fier krijgt steun van digital agency Dept 

12-05-2021 14:00:55 | Door: David de Jong | hits: 1064 | Tags:

Dept zal de komende tijd vrijwillig het verhaal en beeld van Fier ontwikkelen. Fier is een expertisecentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Het behandelcentrum hefet de boodschap te geloven in talenten en in dromen. Daarbij gaat de focus op vooruit, richting een bestaan zonder geweld.

Dept bundelt daarbij zijn krachten op gebied van creativiteit, media en data. Fier levert inspiratie, verhalen en andere inhoudelijke input. Samen werken Dept en Fier op die manier aan meer merkbekendheid, een communicatiestrategie en websiteoptimalisatie. Dept zet zich hiervoor in met een volledig vrouwelijk team van projectmanagement, strategen op merk en media, creatieve directie, copy en design. Dit doen zij vanuit Dept Cares, een programma waarmee het goede doelen ondersteunen.

Nelleke van Grinsven, strateeg bij Dept: “De boodschap van Fier, over empowerment en positiviteit, ligt mij nauw aan het hart. Daarom besloot ik me in 2020 aan te melden als vrijwilliger en onderdeel te worden van hun missie. Ik ben onwijs trots dat ik via Dept Cares een professionele bijdrage kan leveren - en veel meer impact kan maken - zodat meer mensen geïnspireerd worden door hun boodschap of hulp durven te zoeken.”

Linda Terpstra, voorzitter van de Raad van bestuur van Fier: “Iedere dag werken we bij Fier met beschadigde kinderen, jongeren en volwassenen. Stuk voor stuk personen die vreselijke dingen hebben meegemaakt. Maar: jij bent niet je probleem, zeggen we. Jij bent een mens, net als ieder ander. Dáár gaan we mee aan de slag. Om je eigen plek weer kunnen vinden in de maatschappij, mee te doen en een fijn bestaan op te bouwen. Dat doen we onder andere met onze sociale ondernemingen Blooming Bakery en L.A.P. Atelier. Het is erg waardevol dat Dept ons helpt om dit verhaal verder de wereld in te helpen. Dat zij zich hiervoor belangeloos inzetten, is een cadeau. Niet alleen voor ons, maar ook voor degenen die hulp zoeken. Ik weet zeker dat we samen tot prachtige dingen komen.”

www.deptagency.com
www.fier.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.