Fenna Ramos gezicht kledinglijn GR8

Fenna Ramos gezicht kledinglijn GR8

30-09-2020 12:42:00 | Door: David de Jong | hits: 4283 | Tags:

Fenna Ramos wordt het gezicht van de kledinglijn GR8. Kledingontwerpster Eva Wegman maakte deze lijn geïnspireerd door de kleurrijke en uitgesproken outfits van Fenna Ramos. Op zondag 4 oktober zullen zij samen de collectie onthullen, door middel van een modeshow in Amsterdam. Een selecte groep fans wordt uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 

Fenna Ramos is bekend als presentatrice en actrice van AVROTROS (NPO Zappelin), Misfit en Goede Tijden Slechte Tijden. Ze inspireert dagelijks jongeren met haar opvallende outfits. In de nieuwe collectie GR8 zitten unieke items waar maar één exemplaar van gemaakt is. Dit is een statement om jongeren bewust te maken van het feit dat iedereen uniek is en dat je je alleen great (GR8) kunt voelen als je jezelf kunt zijn, je kunt uiten zoals je wilt en je eigen keuzes kunt maken. De kledinglijn is betaalbaar gemaakt, zodat het toegankelijk is voor iedereen die een fashion statement wil maken. 

Fenna Ramos: "Ik vind het een grote eer dat Eva mij gevraagd heeft om het gezicht van haar nieuwe kledinglijn te zijn. Ik ben zelf veel met mode bezig en vind het tof dat ze een lijn lanceert met deze achterliggende gedachte. Fashion is een manier om jezelf te kunnen uiten en is in welke vorm dan ook voor iedereen toegankelijk."

www.evawegman.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.