Faruk Türkmen financieel directeur Candid Group

Faruk Türkmen financieel directeur Candid Group

07-10-2019 11:59:33 | Door: Katja Brokke | hits: 3606 | Tags:

Candid Group heeft het team versterkt met de aanstelling van Faruk Türkmen als Group Finance Director. Türkmen zal verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van fusies en de integratie van labels binnen de groep.

Faruk Türkmen brengt meer dan 20 jaar aan ervaring met zich mee vanuit diverse leidinggevende financiële posities en is werkzaam geweest bij bedrijven als CBRE, EY, TomTom en ClearChannel. Door de jaren heeft hij zich op zowel nationaal als internationaal niveau beziggehouden met finance transformation turnaround, M&As en het opzetten van shared service centers. Zijn ervaring met fusies en integratie zal hij nu gaan inzetten om Candid Group verder uit te bouwen.

Gérard Ghazarian, CEO van Candid Group: “Faruk is de strategische denker die we nodig hebben. Er was na twee jaar van consolidaties dringend de behoefte ontstaan aan een Group Finance Director. De berg aan kennis en ervaring die Faruk met zich meeneemt zal ons helpen om onze processen te optimaliseren en onze ambitieuze doelstellingen als platformorganisatie te behalen.”   

Faruk Türkmen: “Openheid en ondernemerschap zijn de kenmerken van Candid Group, kenmerken waar ik mij volledig in kan vinden en die ik graag omarm. Candid Group heeft zich de afgelopen jaren op de kaart gezet als platformorganisatie, door toevoegingen van verschillende gerenommeerde media-, creatief- en technologiebureaus. Aan mij de taak een positieve bijdrage te leveren aan de verdere groei van de onderneming. Met de ondernemersgeest en can do-mentaliteit die hier heerst gaat dat zeker lukken.”

www.candidgroup.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.