Europese primeur: Kromhouthal & Clean Air Europe realiseren Covid19-vrij binnenklimaat voor evenementenlocaties

Europese primeur: Kromhouthal & Clean Air Europe realiseren Covid19-vrij binnenklimaat voor evenementenlocaties

12-04-2021 12:06:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3454 | Tags:

Sinds begin april 2021 beschikt De Kromhouthal, de industriële evenementenlocatie gelegen aan het IJ in Amsterdam, als eerste evenementenlocatie in Europa over een geavanceerd luchtreinigingssysteem van Clean Air Europe. Dit revolutionaire systeem, dat geïntegreerd is in de luchtbehandelingsinstallatie van de locatie, combineert meerdere bewezen technieken die de lucht zowel actief als passief behandelen.

Het resultaat is een veilig binnenklimaat voor bezoekers en medewerkers van evenementen, zonder bacteriën, schimmels en virussen. Dat geldt ook voor Covid 19 (SARS) waardoor deze innovatie grote gevolgen kan hebben voor het weer opstarten van binnenevents.

Vincent de Ridder, algemeen directeur van De Kromhouthal: "Wij zijn zeer opgetogen met deze innovatie, die verstrekkende gevolgen kan hebben. Nadat grote binnenevenementen al bijna een jaar niet meer mogelijk zijn, is dit een oplossing. Wij gaan in gesprek met gemeente en Rijksoverheid en hopen op korte termijn de deuren voor onze gasten te kunnen heropenen".

Over de Kromhouthal

De Kromhouthal is een evenementenlocatie aan het IJ in Amsterdam Noord. De industriële locatie van ruim 5000 m2 is na decennialang gebruik als fabriekshal - Stork bouwde er (scheeps)motoren - in 2012 omgebouwd tot evenementenlocatie. In de afgelopen jaren is de Kromhouthal uitgegroeid tot een toonaangevende bestemming voor uiteenlopende events in Amsterdam en daarmee een van de hotspots van de creatieve industrie in Nederland.

www.kromhouthal.com
www.cleanair-europe.comMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie