Ellen van den Berg Creative Director UX Edenspiekermann

Ellen van den Berg Creative Director UX Edenspiekermann

12-03-2019 15:38:11 | Door: Katja Brokke | hits: 712 | Tags:

Binnen het internationale digital-designbureau Edenspiekermann wordt Ellen van den Berg als Creative Director UX verantwoordelijk voor opdrachtgevers als Schiphol, Reed Elsevier, Alcon, The Economist, Mercedes Benz en Red Bull. Behalve met Edenspiekermann breidt het Amsterdamse kantoor van Edenspiekermann verder uit met Jorrit Goddijn, die de functie van Technical Director gaat bekleden.

De uitbreiding van het team is een reactie op de internationale groei van het designbureau.

Jonne Kuyt, partner en Creative Director van Edenspiekermann: “Niet alleen in Amsterdam, maar ook op onze vestigingen in Los Angeles, San Francisco, Berlijn en Singapore krijgen we steeds meer aanvragen voor het ontwikkelen van slimme en impactvolle gebruikerservaringen. Onze unieke aanpak, waarbij we hiervoor nieuwe technologieën met design combineren, is niet onopgemerkt gebleven. In 2019 werken we aan veel verschillende internationale projecten en met Ellen en Jorrit halen we enorm veel kennis in huis op het gebied van user experience en technical design.”

Ellen van den Berg, UX-strateeg en -regisseur die eerder werkte voor klanten zoals Adidas, KLM, Nike, Belgian Rail en Centraal Beheer Achmea, zal haar strategie en (UX) ontwerpexpertise voor zowel de Nederlandse als de internationale klanten van Edenspiekermann inzetten.

Ellen van den Berg: “Vanaf het moment dat ik de studio binnenstapte, voelde Edenspiekermann als thuis. Een designbureau met het lef om baanbrekende ervaringen te creëren. Ik heb het gevoel dat we drukke en uitdagende tijden tegemoet gaan en kijk er naar uit dat ik hier als Creative Director deel van mag uitmaken.”

Jorrit Goddijn: “Zowel in de producten als in het contact met de klanten is Edenspiekermann uniek. Er zijn maar weinig designbureaus die zo’n indrukwekkend internationaal klantenbestand hebben. En ik ben trots dat ik me nu binnen het team mag gaan focussen op de technische zijde van alle projecten.”

www.edenspiekermann.com/offices/amsterdam

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie