Elise Demuynck en Daryl Fransz naar MIX

Elise Demuynck en Daryl Fransz naar MIX

04-06-2021 17:13:00 | Door: David de Jong | hits: 674 | Tags:

Elise Demuynck en Daryl Fransz versterken per direct MIX; het in januari 2021 opgerichte bureau van Mark Schoones en Ashwin Murli. Elise Demuynck was voorheen freelance actief en verbonden aan Swapfiets en het Belgische Brandhome. Daryl Fransz komt direct over van Jalt.

Het creatieve bureau van Mark Schoones en Ashwin Murli zag in januari van dit jaar het levenslicht en werkt voor onder andere Nationale Nederlanden, Prorail en BPD. Nu versterkt het jonge bureau zijn creatieve team dus met twee gezichten. De Vlaamse Elise Demuynck werkte onder andere als art director voor Saatchi & Saatchi, Brandhome en aan klantzijde bij Swapfiets. Daryl Fransz komt over van campagnebureau Jalt waar hij ruim vier jaar als creative werkte voor onder andere Greenpeace, Deloitte en Landal Greenparks.

Nu sluiten beide creatives zich dus aan bij MIX. Ashwin Murli, mede-oprichter van MIX: “Nog voor Mark Schoones en ik begonnen met MIX, wisten we dat een apart slag creatieven nodig zouden hebben. Mensen met een open blik, meerdere creatieve maaktalenten en scherp gevoel voor de zakelijke kant van de creatieve industrie. Dat we dat direct vonden in zowel Elise Demynck als Daryl Fransz, stemt ons zonder te overdrijven zielsgelukkig.”

Elise Demuynck: “MIX streeft naar de combinatie van creativiteit en effectiviteit. Dat is voor mij zo geijkt op mijn eigen visie. Met de groep misfits die we zijn, gaan we gewoon echt goede dingen maken.” Daryl Fransz: “Bij MIX staat één ding centraal. De constante jacht naar een goed idee. Om dit iedere dag te mogen doen met mensen met een sterke creatieve visie en een heldere blik op de samenleving is een groot feest.”

www.workwithmix.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.