Edelman Amsterdam benoemt Steven Heywood tot General Manager, Arent Jan Hesselink COO EMEA

Edelman Amsterdam benoemt Steven Heywood tot General Manager, Arent Jan Hesselink COO EMEA

20-09-2019 14:59:00 | Door: David de Jong | hits: 2199 | Tags:

Edelman heeft Steve Heywood  benoemd tot General Manager van het kantoor in Amsterdam. Steve Heywood, de huidige Deputy General Manager van het kantoor, volgt daarmee Arent Jan Hesselink op, die de nieuw gecreëerde rol van Chief Operating Officer voor de regio EMEA op zich neemt.
 
Edelman Amsterdam is gegroeid tot een aanbieder van geïntegreerde marketing- en communicatiediensten, waarbij alle belangrijke disciplines zich binnen het eigen kantoor bevinden. Edelman Amsterdam is in de afgelopen jaren bijna verdubbeld in omvang.
 
Arent Jan Hesselink: "De afgelopen jaren waren geweldig en het was een absolute eer zo een sterk team te morgen leiden en zon fundamentele verandering binnen ons bureau door te mogen voeren. De klanten waar wij voor werken zijn toongevend en ik ben ontzettend blij dat we voor velen van hen een veel belangrijker partner geworden zijn de laatste jaren. Ik zie uit naar de mogelijkheden die mijn nieuwe rol met zich mee brengt, en ben blij dat we in Steve Heywood de juiste persoon hebben om ons Nederlandse kantoor verder te laten groeien op basis van de strategie die we met elkaar hebben gearticuleerd."
 
Steve Heywood: "Ik heb ontzettend veel zin om het roer over te nemen van AJ, en het is een eer het team en het bureau nu de volgende fase van groei in te mogen leiden. We zullen onze absolute focus op het ontwikkelen en activeren van hoog-kwalitatieve communicatie- en marketingprogramma's zonder meer vasthouden, en ik ben ervan overtuigd dat de waarde die we voor onze klanten hebben nog verder zal toenemen. Ons team van 85 professionals is een hecht en sterk team, en ik streef ernaar die cultuur verder uit te bouwen zodat we de plek zijn waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt en altijd zichzelf kan zijn.
 
Arent Jan Hesselink rapporteert in zijn nieuwe positie aan Ed Williams, de per 1 oktober aantredende president en CEO van de regio EMEA, en Steve Heywood rapporteert aan Hesselink.

www.edelman.amsterdam

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.