Doculayer.ai kiest ItsaRep voor pr en reputatiemanagement 

Doculayer.ai kiest ItsaRep voor pr en reputatiemanagement 

09-01-2020 15:43:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 1648 | Tags:

Doculayer.ai kiest voor ItsaRep voor pr en reputatiemanagement. ItsaRep gaat Doculayer.ai ondersteunen bij het vergroten van de naamsbekendheid en positionering van het bedrijf in Nederland.

Doculayer.ai is de leverancier van een intelligent contentplatform dat ongestructureerde informatie verwerkt en beheert met artificial intelligence en machine learning. Het komt voort uit Onior, een adviesbureau voor softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Content Management dat werd opgericht in 2007.  

Doculayer.ai heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Er werken ruim 40 mensen. Organisaties die oplossingen van Doculayer.ai gebruiken zijn onder meer KPN, Ahold en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Doculayer.ai ontving in juni 2019 3 miljoen euro aan groeikapitaal van het regionale ontwikkelingsbureau InnovationQuarter, Disruptive Technology Ventures (DTV) en een angel investor.

Wim van Dam, medeoprichter en Sales en Marketing Director: “ItsaRep is een ervaren speler in de technologiesector. Zij hebben een sterk medianetwerk en weten als geen ander hoe ze de reputatie van technologiebedrijven moeten opbouwen en versterken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ItsaRep zal bijdragen aan onze ambities op de Nederlandse markt.”

www.doculayer.com
www.itsarep.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.