Dirk wint ABN Amro Beste Retailer of the Year

Dirk wint ABN Amro Beste Retailer of the Year

19-09-2019 11:19:00 | Door: David de Jong | hits: 1190 | Tags:

Dirk heeft de wedstrijd ABN Amro Retailer of the Year gewonnen in de categorie Supermarkt. Jumbo heeft die prijs gewonnen als online-supermarkt. 220.000 consumenten stemden de afgelopen weken stemmen op ruim 500 retailers in 30 categorieën.

Tara van Klooster, brand manager bij Dirk: "Wat een groot compliment hebben wij gekregen! Wij zijn ongelofelijk trots dat de consumenten onze winkels zo waarderen. Dirk stelt de consument altijd centraal. In de folder door relevante producten te brengen voor de scherpste prijzen, maar ook zeker in de winkel door de versgaranties op AGF en brood en alle aandacht voor de klanten."

Marcel Huizing, directeur Dirk: "We blijven in de toekomst alles op alles zetten om onze klanten te blijven voorzien van een uitgekiend assortiment met de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dirk deelt elk voordeel direct met de consument."

De Action won in de categorie Warenhuizen, Hunkemöller in de categorie Ondermode, Pearle Opticiens in de categorie Optiek en Specsafers in de categorie Audiciens, terwijl Expert de categorie Elektronica in de wacht sleepte. Etos won de categorie Persoonlijke Verzorging en IKEA bij Keukens & Badkamers. PRimera won twee categorieën, cadeau en kantoorartikelen.

Bij de internetwinkels deed 123Inkt het goed bij zowel elektronica als kantoorartikelen en Jumbo won de categorie Supermarkt.  Bol.com kon twee categoriën op zijn naam schrijven, Leeswaren en Warenhuis.

www.bestewinkelketen.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie



.
.
.
.