Dept breidt uit met hubs in Zwolle en Maastricht

Dept breidt uit met hubs in Zwolle en Maastricht

14-10-2021 09:26:58 | Door: Saskia van Weert | hits: 913 | Tags:

Dept begrijpt opent hubs op de plekken waar haar mensen wonen; te beginnen met Zwolle en Maastricht. Per oktober gaan de eerste werknemers aan de slag op de hubs. 

Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal trekt Dept Nederland voornamelijk talent uit de Randstad. Door werkplekken buiten dit gebied aan te bieden, zet Dept in op het werven van nog meer talent — van designers tot projectmanagers en developers. Met een campagne op social media, digitale kanalen en out-of-home kondigt het agency lokaal haar aanwezigheid aan. 

Sarah Wubben, Managing Director NL bij Dept: “We geloven bij Dept dat onze kantoren in dienst staan van ons talent. Onze mensen bepalen daarom waar en wanneer we hubs openen. Hiermee maken we talent leidend en laten we ons niet beperken door geografische grenzen. Onze drie grote kantoren in Nederland blijven de basis voor gatherings, kennissessies en natuurlijk de borrels.”

Jeroen Reumkens, frontend lead developer bij Dept en Maastrichtenaar: “Werken vanaf de plek die voor jou het beste werkt: dat is onze visie en daar willen we gehoor aan geven. Onze nieuwe hubs in het Student Hotel van Maastricht en Zwolse MyOffice-gebouw hebben dezelfde sfeer en omgeving als de Randstadlocaties. Bij het selectieproces was dit dan ook een belangrijke factor. De flexibiliteit en vrijheid die Dept hiermee biedt aan huidige en toekomstige werknemers is super waardevol.” 

www.deptagency.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.