Dekbed-Discounter.nl neemt failliet Koopjedeal.nl over

Dekbed-Discounter.nl neemt failliet Koopjedeal.nl over

18-07-2019 07:22:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 597 | Tags:

Dekbed-Discounter.nl neemt de failliete aanbiedingensite Koopjedeal.nl over. De online beddenverkoper wil de gedupeerde Koopjedeal-klanten zo snel mogelijk compenseren. Bovendien kunnen de 48 personeelsleden bij de nieuwe eigenaar aan de slag.

Niels Verwij, oprichter van Dekbed-Discounter.nl: “Gedupeerde klanten willen we zo snel mogelijk helpen. Dat is niet gebruikelijk bij een faillissement en zeker ook niet verplicht, maar we willen deze situatie heel graag zo goed mogelijk oplossen. We zijn nu aan het onderzoeken op welke manier we iedereen kunnen compenseren.” Gedupeerde klanten krijgen via Koopjedeal.nl vanzelf bericht over een mogelijke tegemoetkoming.

Niels Verwij: “De werknemers beschikken over heel veel kennis en ervaring. Ook hebben veel personeelsleden de afgelopen maanden laten zien echt hart voor het bedrijf te hebben. Zij zijn echt een aanwinst voor ons.”

Koopjedeal.nl kwam in juli 2019 in de problemen omdat het bedrijf niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kon voldoen. Nadat een potentiële koper zich op het laatste moment terugtrok, was een faillissement niet meer te voorkomen.

Verschillende partijen hebben zich vervolgens bij curator Victor Kruit van HVG Law gemeld als potentiële koper. Victor Kruit: “In Dekbed-Discounter.nl heeft de boedel de meest geschikte partij gevonden. Ik ben verheugd dat Dekbed-Discounter.nl zich zal inspannen zoveel mogelijk personeelsleden een nieuwe arbeidsovereenkomst aan te bieden, alsmede het voornemen heeft geuit gedupeerde klanten te compenseren. Hiermee krijgt Koopjedeal een tweede kans.”

www.koopjedeal.nl
www.dekbed-discounter.nl

 

Lees ook:

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.