Clever Strategy lanceert Clever Campus

Clever Strategy lanceert Clever Campus

20-05-2020 11:41:07 | Door: David de Jong | hits: 3032 | Tags:

Het marketing bureau Clever Strategy lanceert een Clever Campus waar het kennisoverdracht binnen het marketingvak wil stimuleren om marketingverspilling te voorkomen. Deze kennis wordt voor iedere vakgenoot beschikbaar gesteld.

Kjeld Piek, mede-oprichter van Celever Strategy: “De Clever Campus wordt als eerste virtueel gelanceerd, omdat de fysieke campus door het corona-virus vertraging heeft opgelopen, zegt Kjeld Piek (Co-Founder Clever Strategy). Bij kennisdeling zijn fysieke bijeenkomsten in een huiskamersfeer het prettigst en deze elementen hebben wij geborgd in onze campus met daarin een collegezaal met borrelgelegenheid, bibliotheek en gym. Desalniettemin willen wij geen vertraging in het faciliteren van de kennisoverdracht en groei van het data-driven & fact-based marketingvak. Zeker in deze tijden is marketingverspilling geen optie.”

Iedere maand is er een bijeenkomst waarbij een specifiek thema verder verdiept zal worden door experts. De campus werkt samen met verschillende experts uit het vak en deze experts dragen bij aan de kennisoverdracht. Denk aan thema’s als customer data platforms, oftewel de technologie achter personalisatie & verleidingstechnieken. Of de laatste trends in marketing automation, e-mailmarketing en liquid media. De sessies zijn volledig interactief. Alle sessies zijn kosteloos.

www.clevercampus.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie