Clarity Benelux aan de slag voor Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

Clarity Benelux aan de slag voor Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

06-04-2021 16:34:01 | Door: Saskia van Weert | hits: 1844 | Tags:

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid heeft Clarity Benelux geselecteerd als communicatiepartner voor de pr- en social media-activiteiten.

Met haar lokale expertise en ervaring gaat Clarity aan de slag om de zichtbaarheid van het businesspark te verhogen voor zowel de bewoners. Achter de rode muur van het businesspark langs de N207 gonst het van de actieve, innovatieve ondernemers die op het businesspark gevestigd zijn.

Thomas Hendriksen, voorzitter van de Vereniging van Eigenaars van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid: “Als bestuur hebben we voor Clarity gekozen vanwege de in onze ogen persoonlijke en frisse, professionele aanpak. Clarity heeft een internationale en regionale denk- en werkwijze die goed bij ons en onze parkbewoners past. Samen met Clarity gaan we ons verhaal delen op het park, in de metropoolregio Amsterdam en ver daarbuiten.”

Karin van Geelen, Managing Director Benelux bij Clarity: “We zijn ontzettend enthousiast om met Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aan de slag te gaan. Dankzij onze ervaring met lokale spelers als Stichting Maatvast, Stichting Leergeld Haarlemmermeer en Concours Hippique Hoofddorp kennen wij het regionale medialandschap goed. We zullen er alles aan doen om de communicatiestrategie en -aanpak verder te professionaliseren en samen met de lokale ondernemers het verhaal van Businesspark Nieuw-Vennep vorm te geven en natuurlijk via verschillende kanalen te delen met doelgroepen en stakeholders."

www.clarity.pr

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.