Candid Group opent Rotterdams kantoor en krijgt rebranding

Candid Group opent Rotterdams kantoor en krijgt rebranding

16-01-2020 16:18:11 | Door: Saskia van Weert | hits: 1620 | Tags:

Candid Group heeft het kantoor in het centrum van Rotterdam in gebruik genomen. Het bedrijf kondigt tevens een rebranding aan die recht doet aan de centrale filosofie van autonomy at scale, waarin de kracht van autonomie en individuele verantwoordelijkheid wordt gekoppeld aan schaalbaarheid.

Het woord Group vervalt voortaan in de naam. De bureaus onder Candid (XXS Amsterdam, Havana Harbor, M2Media, Stroom, The online company, daily dialogues, Vostradamus en BBK Media) behouden hun autonomie binnen een cultuur gekenmerkt door schaalgrootte, innovatie en de meerwaarde van geïntegreerde samenwerking.

Candid’s Rotterdamse habitat zal op termijn ruimte bieden aan meer dan 250 mensen. In eerste instantie zullen de drie in Rotterdam gevestigde bureaus, Stroom, daily dialogues en Havana Harbor, met 70 man sterk hun intrede nemen in het kantoor. De nieuwe locatie is zowel praktisch als strategisch: een Rotterdamse hub biedt Candid de mogelijkheid om creatief talent uit de havenstad nog beter aan zich te binden. Het hoofdkantoor van Candid blijft gevestigd in Amsterdam Noord.

Gérard Ghazarian, CEO en oprichter van Candid: “We beginnen dit decennium zoals we het vorige geëindigd zijn: op volle kracht vooruit. En wat past er nou beter bij die mentaliteit dan een kantoor in Rotterdam? Nu we met Candid een nieuwe fase ingaan, was dit ook het moment bij uitstek om ons merk en positionering aan te scherpen. Dit gaat verder dan een lik verf: Candid is in de afgelopen 12 jaar volwassen geworden. De nieuwe positionering doet recht aan onze huidige capabilities en ambities.”

De rebranding valt samen met de oprichting van Candid’s directieteam, eindverantwoordelijk voor de Nederlandse operatie. Het team bestaat uit Map van Arem, José Evers, Maarten de Vries, Piet Hein Smit, Niels Rijerse en Nico Hilhorst, waarbij Hilhorst zal optreden als managing partner van het directieteam. Met deze nieuwe structuur vormen Gérard Ghazarian (CEO), Youri van der Mijn (CIO) en Erik van Laar (COO) het bestuur (board of directors) van Candid.

www.candidplatform.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.