Campagne rondom Sportlife Boost

Campagne rondom Sportlife Boost

01-03-2021 12:00:10 | Door: Saskia van Weert | hits: 2758 | Tags:

Sportlife voegt aan een aantal kauwgoms functionele ingredienten zoals vitamines toe. Om de Sportlife Boost-lijn te promoten is per 1 maart een campagne van start gegaan.

Sportlife Boost bestaat uit de productpijlers Focus, Energy en Recovery. Het merk viert de introductie met een grootscheepse campagne, bestaande uit een tv-commercial, online video-inzet, social media advertising, DOOH, een samenwerking met sportinfluencers en pr.

Marjolein Dieleman, Group Brand Manager Refreshment van Cloetta: “Met Sportlife Boost laten we zien dat we consumenten ondersteunen in een drukke, prestatiegedreven maatschappij. We helpen hen om het beste uit elke situatie te halen; of ze nu focus, energie of recovery nodig hebben. Het gaat hier niet alleen om het bieden van een frisse adem, maar ook om een mentale en fysieke boost. Die oplossing hebben we gevonden in het toevoegen van functionele ingrediënten. De campagne zet Sportlife stevig op de kaart en toont ook onze kracht aan nieuwe generaties kauwgomgebruikers.”

www.sportlife.com
www.cloetta.com
www.happylifepr.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.