CEWE Fotoservice kiest ZIGT als digital marketingbureau in de Benelux

CEWE Fotoservice kiest ZIGT als digital marketingbureau in de Benelux

30-11-2020 06:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1526 | Tags:

CEWE Fotoservice heeft ZIGT gekozen als digital marketingbureau voor de Benelux. Het bedrijf had voor de optimalisatie en beheer van de digitale perfomancekanalen in Nederland, België en Luxemburg een pitch uitgezet in juni en juli 2020. De gunning was eind augustus en de samenwerking startte in oktober. De bedoeling is dat ZIGT en CEWE Fotoservice langdurig zullen samenwerken. ZIGT zal de fotodienst ook adviseren op het gebied van data- en dashboardvraagstukken. 

Maarten Ordelman, Customer Marketing Manager bij: “De afgelopen jaren is er een grote focus geweest op de merkstrategie en ontwikkeling van CEWE in de Benelux en de visie voor de komende jaren is minstens zo ambitieus. Digital marketing is hierbij één van de drijvende krachten. Tijdens het pitchtraject maakte ZIGT het onderscheid door een sterke datagerichte aanpak te combineren met een pragmatische en resultaat gedreven strategie. De samenwerking is ondertussen al in volle gang en de ambities zijn gezet. We kijken uit naar de komende periode.”

Rogier Bruggeman, directeur bij ZIGT: “Hoewel ZIGT als breed mediabureau bekend staat in de markt, is het mooi om te zien dat we ook op digital performance en datavlak het kunnen opnemen tegen specialistische bureaus zoals ook bleek tijdens deze pitch. We zijn enorm trots dat we samen met CEWE in de Benelux kunnen werken aan de verdere versteviging van hun positie als Europees marktleider op het gebied van fotoproducten.”

In de afgelopen periode heeft ZIGT vijf andere klanten aangetrokken, waaronder Maandag, Swinkels Family Brewers en AGU.

www.zigt.nl
www.cewe.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.