Bureau voor Reuring en The Oval Office gaan samen

Bureau voor Reuring en The Oval Office gaan samen

20-07-2021 16:38:00 | Door: David de Jong | hits: 708 | Tags:

Het Bureau voor Reuring en The Oval Office bundelen hun krachten en gaan samen onder de naam The Oval Office. De bedoeling is dat er een sterk experience-driven communicatiebureau wordt gevormd dat verbinding legt tussen merken en hun publiek via de kracht van empathie.

Beiden bureaus onderscheiden zich al jaren door events en activaties centraal te stellen in hun campagnes. Merken als Randstad, Google, Bol.com, Nintendo, Snapchat en Thuisbezorgd.nl weten hun weg naar hen te vinden. De ondernemers achter deze bureaus, Christine van Dalen en Wouter Boits willen hun klanten optimaal servicen door de markt altijd een stapje voor te zijn. En die markt is volop in beweging: meer dan ooit blijkt ze hybride, divers, human-centric, gespecialiseerd én geïntegreerd.

Wouter Boits: “De samenleving verwacht meer van merken. Meer respect, openheid en transparantie. Een campagne moet door mensen worden beleefd als een ervaring die een echte meerwaarde aan hun leven geeft, niet als een ongevraagde onderbreking. Christine van Dalen en ik delen dezelfde visie op communicatie, die we nu dankzij de fusie met nog meer slagkracht gaan realiseren."

Het straks dertigkoppige team verenigt alle expertise die vandaag van een activerend communicatiebureau kan worden verwacht: een mix van live, digital, content, social, loyalty, branding en media. Door samen op te trekken wordt de schaal aanzienlijk vergroot. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Frankrijk wordt via de kantoren van The Oval Office hetzelfde werk geleverd.

Bureau voor Reuring-oprichter Christine van Dalen neemt in de fusie-organisatie de rol van Strategy Director op zich, zodat ze haar volledige focus aan klanten kan geven. Daardoor ontstaat er behoefte aan een inspirerende Managing Director, waar op dit moment een vacature voor wordt uitgezet.

Christine van Dalen: “Mijn liefde voor het werk komt vooral tot uiting in de gesprekken met klanten en in het ontwikkelen van concepten en campagnes. Ik prijs mij gelukkig dat ik me daar nu op kan focussen door met een groter team en een ervaren, getalenteerd MT te gaan werken.”

Als eerste stap verhuist The Oval Office in september 2021 naar het huidige kantoor van het Bureau voor Reuring, in de Diamantfabriek aan de Tolstraat in Amsterdam. Op termijn gaat de gefuseerde organisatie verder onder de naam The Oval Office.

www.theovaloffice.nl
www.bureauvoorreuring.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.