Basic-Fit, ACHTUNG! en Big Shots komen met positioneringscampagne Basic-Fit

Basic-Fit, ACHTUNG! en Big Shots komen met positioneringscampagne Basic-Fit

21-08-2020 15:01:00 | Door: David de Jong | hits: 3538 | Tags:

Basic-Fit komt met een aangescherpte positioneringscampagne van haar merk. Daartoe wordt een campagne gelanceerd die gestoeld is op het bouwen van sportgewoonten door het leuker en toegankelijker te maken voor vooral beginnende sporters, en daarmee de drempel tot het bouwen van routines en de sportschool te verlagen. De campagne is geproduceerd door Big Shots, waarbij Big Shots verantwoordelijk was voor het creeeren van alle campagne-assets en de de creatieve doorvertaling van alle digital assets.

Erica van Vonderen Hahn, Marketing & E-commerce Director bij Basic-Fit: “Veel mensen hebben een beetje aanmoediging nodig om weer terug te keren naar hun (fitte) routines. Het is aan ons de taak om consumenten te helpen sportgewoontes te ontwikkelen die vooral leuk en goed voelen. Zeker in een tijd waarin het belangrijk is om fit en gezond te blijven, willen wij laten zien dat we er voor onze sporters zijn en laten zien hoe ons product hen kan helpen het makkelijker en leuker te maken om (weer) te beginnen.‚Äč"

De campagne wordt gelanceerd in de vijf markten waar Basic-Fit actief is: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Naast de televisiecommercial is de campagne via social media te vinden, zijn er radiospots wordt (D)OOH ingezet en is een online video ontwikkeld.

Credits:

Campagne concept: ACHTUNG! | Productiemaatschappij: Big Shots | Klant: Fiona Mermans, Erica van Vonderen-Hahn, Alexandra Meijer, Roddy vd Maat & Max de Vries

www.basicfit.nl
www.achtung.nl
www.bigshots.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.