Bart Heijt en Dennis Melkert versterken MODYN

Bart Heijt en Dennis Melkert versterken MODYN

29-01-2021 15:27:00 | Door: David de Jong | hits: 1091 | Tags:

MODYN heeft Bart Heijt  en Dennis Melkert toegevoegd aan het designteam, respectievelijk als Concept Designer en Concept Engineer. MODYN heeft eind vorig jaar een andere naam en merkidentiteit gekregen en is daarbij een andere weg ingeslagen. Ook specialiseerde het bureau zich in mobility design en sprak het zijn internationale groeiambities uit.

Bart Heijt heeft al een flinke staat van dienst als designer in de automotive industrie. Na zijn studie Industrial Design aan de TU Delft deed hij een master Transportation and Car Design aan de Scuola Politecnica di Design in Milaan en een stage bij CNH Industrial Advanced Design Center in Modena. Na een periode als freelancer gewerkt te hebben, belandde hij als Automotive Designer bij het DAF Design Center en was verantwoordelijk voor het design van zowel interieur als exterieur onderdelen en zorgde ervoor dat styling en engineering op de juiste manier bij elkaar kwamen. Bart Heijt is gespecialiseerd in conceptual design en automotive surfacing.

Dennis Melkert heeft een minor in Sustainable Product Design en heeft veel ervaring in de productie van renderanimaties en productvideo’s. Dit jaar heeft hij zijn eindstage bij MODYN succesvol afgerond met een 8,5 en is hij als Industrieel Product Ontwerper afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Dennis Melkert vervolgt zijn stage nu als vast teamlid en is gestart als Concept Engineer.

Gert-Jan van Breugel, managing director van MODYN: “Om de huidige groei van opdrachten consequent uit te bouwen hebben we cross-functional talent nodig. Met de komst van deze twee mannen halen we veel enthousiasme in huis en breiden we onze design en engineering skill-set verder uit. Het gaat ons zeker verder helpen in onze missie om mobiliteit wereldwijd naar een volgend niveau te tillen door middel van toonaangevende designs.”

www.modyn.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.