BENK: Marit Mathijsen en Charice Verduijn aangesteld

BENK: Marit Mathijsen en Charice Verduijn aangesteld

28-03-2019 11:58:00 | Door: David de Jong | hits: 2188 | Tags:

BENK, een activatiebureau gespecialiseerd in Joint Marketing heeft Marit Mathijsen en Charice Verduijn aangesteld voor bestaande en nieuwe acconts.

Marit Mathijsen is een nieuwe joint Marketing Manager en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als communicatieadviseur bij onder andere de gemeente Utrecht en Universiteit Utrecht. Ook reisde ze de wereld over waar ze ervaring opdeed in projectmanagement bij het opzetten van social enterprises in ontwikkelingslanden.
 
Charice Verduijn
ondersteunt als Joint Marketing Assistent, de Joint Marketing Managers van BENK. Met diverse stages bij verschillende bedrijven heeft ze de afgelopen jaren al mooie kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie, en kan ze het team daarmee goede ondersteuning bieden. Charice Verduijn is in haar functie een stagiaire.
 
Bastiaan Krips, oprichter en Joint Marketing Director BENK: "Zowel binnen de FMCG- als de Overheidsbranche hebben we een aantal mooie activatiecampagnes erbij gekregen. Om ons Joint Marketing team weer op volle sterkte te krijgen, zijn we enorm blij met de komst van Marit Mathijsen en Charice Verduijn."

www.burobenk.nl

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.