Arjan ter Huurne is Chief Growth Officer Abovo Maxlead

Arjan ter Huurne is Chief Growth Officer Abovo Maxlead

19-10-2021 09:59:58 | Door: Saskia van Weert | hits: 941 | Tags:

Per direct zal Arjan ter Huurne toetreden tot het management team van Abovo Maxlead in de rol van Chief Growth Officer (CGO). Hij wordt daarmee de trekker van innovatie bij het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland.

Arjan werkt nu bijna elf jaar bij Maxlead, na eerder ruim vier jaar voor Google gewerkt te hebben. Met zijn ruime ervaring van digitale performance marketing, zal hij nu een breder pallet van nieuwe diensten gaan ontwikkelen bij Abovo Maxlead. Ook blijft hij in deze rol sparring partner voor klanten op digitale groei.

Willem-Albert Bol, CEO van Abovo Maxlead: “Arjan wordt mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze (digitale) groeivisie. Hij is een eigenzinnige expert die durft de status quo intern en extern te bevechten. Wij zijn blij dat wij de beste kandidaat gewoon uit eigen geledingen kunnen halen.”

Arjan ter Huurne: “Naast mijn liefde voor performance marketing en Maxlead, kan ik in deze rol ook full funnel mediabureau Abovo Media beter helpen. We merkten dat digitale innovatie en groei een fulltime focus vraagt. De rol van bureaus verandert snel. Marketing automation, explosie data, in-housing, etc: wij zullen ons als groep daarop nog beter moeten inrichten. Extern zal ik me naast strategische klanten ook gaan richten op partnerships. Wij geloven dat wij samen met andere marktpartijen meer snelheid kunnen maken.”

www.abovomedia.nl
www.maxlead.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.