Anna Kuiper operationeel directeur bij ZIGT

Anna Kuiper operationeel directeur bij ZIGT

05-02-2021 11:38:00 | Door: David de Jong | hits: 2368 | Tags:

ZIGT heeft per 1 februari 2021 Anna Kuiper aangesteld als operationeel directeur. ZIGT heeft de functie van operationeel directeur toegevoegd aan de directie. Anna Kuiper is voortaan verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en organisatie van de media-adviesdiensten binnen ZIGT. Ze is ruim 10 jaar werkzaam binnen ZIGT en was de afgelopen jaren zowel strategy director als teamlead en onderdeel van het managementteam.

ZIGT is de afgelopen jaren sterk gegroeid en het is volgens het mediabureau het juiste moment om de dagelijkse leiding uit te breiden. Naast Anna Kuiper als operationeel directeur bestaat de directie uit Rogier Bruggeman als algemeen directeur en Maarten Buitenhuis als financieel directeur.

Rogier Bruggeman: “Anna Kuiper is als geen ander in staat om ervoor te zorgen dat de organisatie binnen ZIGT goed verloopt en dat onze cultuur en filosofie bewaakt wordt. Dat heeft zij de afgelopen 10 jaar meer dan bewezen. De stap die ZIGT nu zet is feitelijk het formaliseren van een rol die Anna in de praktijk reeds in belangrijke mate vervulde. Naast focus op de interne organisatie zal zij op enkele klanten van ZIGT als strateeg betrokken blijven.”

Anna Kuiper: ‘Het beste uit mensen halen en hier de organisatie op inrichten zodat de dienstverlening aan onze klanten optimaal is heeft altijd mijn aandacht en interesse gehad. Ik kijk er daarom enorm naar uit om vanuit deze rol invulling te geven aan de ambities van ZIGT en onze klanten.”

www.zigt.nl


Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.