Alpine Hearing Protection neemt Thunderplugs/Bananaz over

Alpine Hearing Protection neemt Thunderplugs/Bananaz over

13-11-2019 11:00:00 | Door: David de Jong | hits: 3310 | Tags:

Alpine Hearing Protection heeft Thunderplugs/Bananaz overgenomen. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in gehoorbescherming.

Arthur van Keeken, CEO van Alpine: "Deze acquisitie versterkt onze leidende positie in het Events & Venues kanaal. We zien dat dit kanaal belangrijk is in de markt voor gehoorbescherming, zowel voor het invullen van een directe behoefte van de consument op dat moment, maar ook omdat dit voor vele (jonge) consumenten de eerste kennismaking is met onze producten. Ook zijn we verheugd om het Safe Ears team te verwelkomen onder leiding van Wouter Donkers en in de toekomst te kunnen blijven rekenen op het advies van Koen en Quinten."

Alpine Hearing ontwikkelt en verkoopt sinds 1995 producten als SleepSoft, PartyPlug, MusicSafe Pro en op maat gemaakte oordoppen. Het bedrijf is sinds eind 2018 een participatie van Vendis Capital. Thunderplugs werd in 2011 opgericht door Koen Brouwer en Quinten Huigen, die gehoorbescherming begonnen aan te bieden op locaties waar dit het meest nodig is. Met name poppodia, clubs, en festivals behoren daarbij tot de klantenkring.

www.alpine.nl
www.itsbananaz.com

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.