ALD Automotive lanceert nieuwe merkidentiteit

ALD Automotive lanceert nieuwe merkidentiteit

03-02-2020 10:53:00 | Door: Katja Brokke | hits: 586 | Tags:

ALD Automotive, een wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen, lanceert een nieuwe merkidentiteit. De merkidentiteit is krachtig, modern, dynamisch, flexibel en persoonlijk en hiermee wil ALD Automotive duidelijk maken wat klanten van ALD Automotive mogen verwachten.

Vier belangrijke merkelementen staan centraal:

- Een blauw kleurenpalet weerspiegelt de identiteit van het bedrijf. De overheersende blauwe kleuren reflecteren de digitale ambities.
- De mobiliteitslijn is een visueel element. Het laat beweging zien en het vermogen van het bedrijf om zich aan te passen en de grenzen van mobiliteit te verleggen.
- Mensen worden afgebeeld door middel van silhouetten en foto’s. Het geeft het dagelijkse leven van klanten weer en illustreert hoe ALD Automotive klanten hier flexibiliteit bieden.
- De moderne, digitale typografie geeft communicatieboodschappen een modern en krachtig uiterlijk.

Tegelijkertijd lanceert ALD Automotive de slogan Ready to move you. De identiteit wordt uitgerold in alle 43 landen waar ALD Automotive actief is. Het zal worden ingezet voor alle klantsegmenten (grootzakelijke markt, mkb en particulieren) en via alle kanalen, met name digitaal. De uitrol is eind 2020 voltooid.

Jeroen Kruisweg, CEO van ALD Automotive Nederland: “Het is onze ambitie om het merk ALD Automotive de komende jaren verder te versterken op de Nederlandse markt. Deze nieuwe merkidentiteit helpt daar enorm bij. Het is eigentijdser, het geeft beter weer wat klanten van ons kunnen verwachten en we hopen hiermee vooral ook nieuwe talenten aan te kunnen trekken.”

www.aldautomotive.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie