5PM in zee met The Ocean Cleanup

5PM in zee met The Ocean Cleanup

16-01-2020 10:10:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1597 | Tags:

5PM gaat samenwerken met The Ocean Cleanup, de non-profitorganisatie die technologie ontwikkelt om plastic uit de oceaan te verwijderen.

Het Amsterdamse YouTube Strategy & Services-bureau gaat hen helpen om meer zichtbaarheid op YouTube te realiseren en hiermee een groter publiek te vinden, dat uiteindelijk een basis is voor financiering van dit belangrijke werk. Dit begint met het ontwikkelen van een nieuwe content- en distributiestrategie voor het YouTube-kanaal van The Ocean Cleanup. Dat moet resulteren in betere vindbaarheid van de video’s en unieke content voor de steeds breder groeiende doelgroep. De samenwerking is inmiddels van start gegaan.

Ben Kortman, socialmedia-manager a.i. The Ocean Cleanup: “Wij zijn ontzettend blij dat 5PM ons voorziet van advies, door middel van een uitgebreide analyse van ons YouTube-kanaal. Met behulp hiervan en hun expertise over YouTube, kunnen we nu samen bouwen aan de optimalisatie van ons kanaal en de strategische distributie van onze videocontent. We hopen hiermee nog meer mensen te bereiken en te informeren over de doelen van The Ocean Cleanup.”

Jelmer Wind, mede-oprichter 5PM: “Wij zijn erg trots op deze bijzondere samenwerking. Het is mooi dat wij als 5PM hierdoor ook een steentje bij kunnen dragen aan het geweldige werk dat The Ocean Cleanup doet in The Pacific. Door middel van data-gedreven inzichten en slimme optimalisaties hopen we te kunnen helpen om hun boodschap nog beter te verspreiden aan de wereld.”

www.team5pm.com
www.theoceancleanup.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.