Zigt: acht nieuwe medewerkers

Zigt: acht nieuwe medewerkers

01-08-2019 13:22:22 | Door: David de Jong | hits: 454 | Tags:

ZIGT heeft het team de afgelopen maanden uitgebreid met acht nieuwe medewerkers.

Suzanne Fritschy heeft na een korte interim periode bij ZIGT nu de vaste rol van Digital Business Development Director op zich genomen. Ze heeft eerder aan bureauzijde bij IPG, Pervorm en Bluefield gewerkt.

Morgan Filhol is gestart als Head of Search. Morgan is de afgelopen jaren actief geweest als Search Consultant bij onder meer Conversion Company en Belvilla.

Marijnke van der Burgh is overgekomen van Mindshare en gestart als Media Consultant. Voor Mindshare was Marijnke actief aan exploitantzijde bij Ster en Exterion Media/CBS Outdoor.

Dmitry Ouzkikh is aangenomen als Programmatic Consultant. Hiervoor was hij in een soortgelijke rol actief bij Dentsu Aegis en daarvoor ruim 3,5 jaar als accountmanager bij Tradetracker.com.

Daarnaast zijn er ook een viertal nieuwe planners gestart bij ZIGT. Caroline van Tulder, Rose van Hilten, Lisa Noot en Nick Broeckx. Nick Broeckx komt over van de ZIGT vestiging in België, Caroline van Tulder is actief geweest bij onder meer Omnicom, Rose van Hilten bij de communicatie afdeling van Basic-Fit en Lisa Noot is dit jaar afgestudeerd en heeft onder meer stage gelopen bij de tv-zender Xite.

www.zigt.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie