Youssef Eddini managing partner bij Van Luyken

Youssef Eddini managing partner bij Van Luyken

07-02-2019 11:43:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 978 | Tags:

Youssef Eddini start per 1 april als managing partner en communicatieadviseur bij Van Luyken. Samen met de huidige managing partner Erik Visser gaat hij leiding geven aan het 40-jarige communicatieadviesbureau uit Haarlem.

Bij Van Luyken zet Eddini zijn kennis en ervaring in voor bestaande en toekomstige klanten. Hij vervulde in de afgelopen 25 jaar communicatiefuncties in de sectoren veiligheid (Politie Rotterdam en Utrecht), luchtvaart (KLM, Transavia), bouw (Strukton), media (NOS, NPO, Ziggo) en financiën (ABN AMRO). Daarnaast is hij lid Raad van Toezicht van Taartrovers Film Festival, bestuurslid bij de Esther Vergeer Foundation, examinator bij NIMA, gastdocent en examinator bij SRM en intervisiecoach bij Van der Hilst.

Youssef Eddini: "Na een sabbatical van bezinning, zelfreflectie en persoonlijke groei kijk ik ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s het succes van Van Luyken te continueren. Mijn 25 jaar 'in-house' ervaring zet ik graag in om organisaties met behulp van communicatie hun doelen nog beter te laten bereiken. Ook zie ik ernaar naar uit communicatieafdelingen te ondersteunen om van strategische betekenis te zijn voor hun organisatie. Mijn derde focuspunt is coaching en training van professionals om leider te worden in hun communicatie. En ja, ook van mijn blunders mag iedereen leren."

Erik Visser, managing partner bij Van Luyken: "De juiste man, op het juiste moment, op de juiste plaats. We zoeken al enige tijd naar de ideale kandidaat. Youssef brengt een schat aan praktijkervaring met zich mee en beschikt over leiderskwaliteiten die Van Luyken verder versterken en in een nieuwe fase brengen."

Foto: Sacha de Boer

www.vanluyken.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieMeld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie