Arthur Buring en Wouter Moen aangesteld als directieteam iProspect

Arthur Buring en Wouter Moen aangesteld als directieteam iProspect

07-05-2019 10:07:15 | Door: Katja Brokke | hits: 2418 | Tags:

iProspect heeft Wouter Moen en Arthur Buring aangesteld als respectievelijk operationeel directeur en commercieel directeur. Zij vormen samen de dagelijkse leiding van het digitaal marketingbureau, dat onderdeel is van Dentsu Aegis Network.  

Het directieteam, dat onder leiding staat de CCO van Dentsu Aegis Network Nederland, Mark van Dijk, legt in 2019 de focus op automatisering zodat er snel en effectief ingespeeld wordt op ontwikkelingen en behoeften in de markt.

Arthur Buring: “Ik ben al sinds 2010 met veel plezier werkzaam bij iProspect. Ik kijk uit naar deze volgende stap. Het is onze gedeelde visie dat je saai en repetitief werk moet automatiseren. Dit doen we al jaren met onze in-house ontwikkelde tool iActivate voor zoekmachinemarketing. Zo houden wij de tevredenheid van zowel de klant als onze medewerkers zo hoog mogelijk.”

Wouter Moen: “Onze collega’s bij iProspect hebben altijd behoefte aan nieuwe uitdagingen. Het is dan ook mijn ambitie om voor al deze gedreven specialisten een interessant loopbaanperspectief te bieden met verschillende interne opleidingen en trainingen.”
 
Mark van Dijk: “Bij iProspect kennen we al jarenlang een stabiele groei, gedreven door de duurzame relatie met onze klanten. Daarnaast zorgen recente klantwinsten van Dentsu Aegis Network voor een verdere groei in de werkzaamheden van iProspect binnen dit netwerk. Met de aanstelling van Arthur en Wouter, beiden al jarenlang werkzaam binnen iProspect, is de continuïteit van onze leidende rol als performance marketingbureau gewaarborgd.”

www.iprospect.com/nl 
www.dentsuaegisnetwork.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.