Wisse Kommunikatie doet pr Toshiba in Benelux

Wisse Kommunikatie doet pr Toshiba in Benelux

18-03-2019 08:53:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1096 | Tags:

Toshiba heeft pr- en communicatiebureau Wisse Kommunikatie aangesteld om haar pr-activiteiten in de Benelux te verzorgen.

Sinds februari is het Arnhemse bureau verantwoordelijk voor de pr- en social media-activiteiten van de Client Solutions-tak in de Benelux. Binnen deze activiteiten staat het uitgebreide aanbod van zakelijke laptops en de Edge/Smart Glass-oplossingen van het Japanse bedrijf centraal.

Peter Drent, Account Director en Tech Practice lead bij Wisse Kommunikatie: “Toshiba is een mooie aanvulling op ons groeiende portfolio van tech- en innovatieklanten. In nauwe samenwerking met het Benelux-team van Toshiba laten we zien welke producten het bedrijf de zakelijk markt te bieden heeft. Waar we voorheen ons vooral zouden richten op de traditionele mediarelaties doen we nu veel meer. Naast dat we de social-activiteiten voor onze rekening nemen, ondersteunen we onder meer ook op het gebied van content partnerships en influencermarketing. Al met al een veelzijdige klant waar we zeer trots op zijn.”

www.wisse-worldcom.nl
www.toshiba.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.