Vizeum wint pitch mediaplanning Capri-Sun

Vizeum wint pitch mediaplanning Capri-Sun

08-05-2019 13:49:00 | Door: David de Jong | hits: 2856 | Tags:

Vizeum heeft de pitch gewonnen voor de mediaplanning van Capri-Sun in Europa. Vizeum, onderdeel van Dentsu Aegis Network, is daarmee voortaan verantwoordelijk voor alle online en offline kanalen van Capri-Sun in Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Het pitchproces, waar meerdere internationale mediabureaus aan deelnamen, startte in oktober 2018.

Nicole Vooijs, Client Director International Business Vizeum: "We zijn erg trots dat Capri-Sun voor Vizeum heeft gekozen. Het is een geweldige toevoeging aan ons huidige klantportfolio. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken in Europa. Het is een sterk merk dat trouw blijft aan hun merkidentiteit en productportfolio. Net als bij Vizeum staat innovatie centraal in wat ze doen. Samen zullen we gebruik maken van de kracht van data, media en technologie om een ​​stapsgewijze verandering in hun merkcommunicatie teweeg te brengen.”

Jan Strubel, Capri-Sun Group: "We zijn verheugd dat we met Vizeum een ​​sterke mediabureau-partner voor onze Europese regio hebben gevonden. We zijn ervan overtuigd dat hun uitstekende vaardigheden ons zullen ondersteunen in de communicatie met onze doelgroep.”

www.vizeum.nl
www.capri-sun.com

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.