Terugblik open huis MullerVisual

Terugblik open huis MullerVisual

14-06-2018 16:08:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1927 | Tags:

Meer dan 400 relaties van MullerVisual en andere communicatiebedrijven die in het pand in Mijdrecht gehuisvest zijn, kwamen een kijkje nemen en Hollandse Nieuwe happen.

Na de overname van Boom + Verweij is MullerVisual begin dit jaar verhuisd naar Mijdrecht. Een van de twee panden in Amsterdam – aan de Keienbergweg – is inmiddels verkocht. Aan het Keurenplein in Amsterdam heeft MullerVisual nog steeds een locatie waar grootformaatproducties in offset gedrukt worden. Een aantal Grafiplazapartners is meeverhuisd naar Mijdrecht. Daar zijn onder één dak de productiefaciliteiten van MullerVisual en de speciale label- en etikettenproducties van Boom + Verweij volledig geïntegreerd.

Alles bij elkaar een goede reden om relaties een kijkje in de heringerichte keuken te gunnen. Dat gebeurde in combinatie met de traditionele haringparty van MullerVisual. De hele dag werden er onder begeleiding van accountmanagers rondleidingen door het grafische bedrijvencomplex georganiseerd. Gedurende een rondgang van een uur werden alle afdelingen bezocht en tekst en uitleg gegeven.

Foto: Giuseppe Toppers | Danto

www.mullervisual.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie