Super Digital en Traffic4u gaan op in Reprise Nederland

Super Digital en Traffic4u gaan op in Reprise Nederland

15-02-2019 10:17:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1730 | Tags:

IPG Mediabrands lanceert het digital marketinglabel Reprise in 42 landen. Reprise Nederland zal bestaan uit de ruim 150 professionals van Super Digital en Traffic4u. Daarmee verdwijnen de namen Super Digital en Traffic4u. 

IPG Mediabrands is het moederbedrijf van onder andere Initiative, UM, Traffic4u en Yune. Het creëert met de uitrol van Reprise in 42 landen één digitaal powerlabel voor haar klanten. Met deze zet speelt het van oorsprong Amerikaanse concern in op de behoefte van haar klanten om dynamisch en innovatief bediend te worden en op die manier over de gehele linie te kunnen groeien.  

Reprise richt zich wereldwijd met 3.000 medewerkers op data driven marketing: strategie, data, media en creatie. Reprise Nederland zal de klanten van Super Digital en Traffic4u bedienen en daarnaast ook de digitale groepsklanten van zusterbedrijven UM en Initiative.

Reprise zal werken vanuit het bestaande kantoor van IPG Mediabrands in Amsterdam en vanuit haar pand in Groningen. Stijn Fien, momenteel Managing Director van Traffic4u, wordt de nieuwe Managing Director van Reprise Nederland.  

Richard Smoorenburg, Chief Digital Officer van IPG Mediabrands: “We focussen ons met deze herstructurering op verbetering van de dienstverlening voor onze klanten en proberen de praktische implicaties zo klein mogelijk te houden. Door een nauwere samenwerking met zusterbedrijven UM en Initiative, de professionalisering die we maken op het gebied van programmatic en de geavanceerde internationale Reprise tooling waar onze klanten gebruik van kunnen maken, verwachten we een goede stap voorwaarts te maken in de dienstverlening naar onze bestaande en nieuwe klanten.”  

www.ipgmediabrands.com
www.reprisedigital.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.