Samenwerking Ganbaroo PR PR en Spice

Samenwerking Ganbaroo PR PR en Spice

06-08-2019 14:54:50 | Door: Saskia van Weert | hits: 855 | Tags:

Ganbaroo PR PR verlegt focus naar een lifestyleportfolio en adviespraktijk. De fashionklanten verhuizen naar de showroom van Spice

Ganbaroo PR PR en Spice zijn al meer dan 15 jaar voorlopers in de pr voor luxe- en modemerken. Een deel van dit werk betreft de showroomactiviteiten, uitleen aan media, stylisten, celebrities en influencers.

Op dit gebied sluiten Ganbaroo PR PR en Spice nu een strategische samenwerking: alle modeklanten van Ganbaroo PR PR zullen in de fysieke showroom van Spice worden ondergebracht.

Mandy Meuwese en Simone Sassmannshausen blijven bij de accounts betrokken en zullen deze op strategisch niveau begeleiden. Het gaat onder meer om de merken Summum, Veja, Gray Label, Modström, Zenggi, Marie Jo en Birkenstock. Ganbaroo PR PR bouwt verder aan haar groeiende lifestyle- en adviespraktijk.

Davy Hezemans, Managing Partner Spice: “Dit is een strategische samenwerking waar alle betrokkenen beter van worden. Met de komst van deze merken wordt het voor stylisten en andere relevante partijen nog interessanter om onze showroom te bezoeken. Ook zijn we blij met de versterking van onze kennis en ervaring in het modesegment door de komst van deze twee sympathieke en gelouterde pr-professionals.” aldus.

Gervaise Coebergh, Founding Partner Spice: “Het pr-vak maakt grote veranderingen door en neemt in relevantie alleen maar toe. Voor bureaus die in staat zijn hun meerwaarde goed aan te tonen, zijn het mooie tijden.”

Mandy Meuwese: “Steeds meer bedrijven voelen zich aangetrokken tot onze vorm van pr, gericht op echte connecties en oprechte ervaringen. Bedrijven van nu willen geen glimmende corporate verhalen.”

Simone Sassmannshausen: “We wilden ons al langer meer op gericht pr-consultancywerk concentreren. Dankzij deze bijzondere samenwerking hebben we daar ruimte voor. Spice is een zeer gerespecteerde partij met een ijzersterk showroom team. Iedereen wint.”

Fotocredit: Alexander Sporre

www.gan-baroo.com
www.spicepr.nl        

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.