Salveo Pharma kiest voor de Mediaboerderij als mediapartner

Salveo Pharma kiest voor de Mediaboerderij als mediapartner

10-01-2019 10:25:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1910 | Tags:

Salveo Pharma, verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van bekende zelfzorg-merken als Trachitol, isla keelpastilles, Prospan, Nisita neuszalf en Oscillococcinum, gaat per direct samenwerken met de Mediaboerderij.

De Mediaboerderij is na een uitgebreide marktverkenning naar voren gekomen als de meest geschikte mediapartner voor Salveo Pharma. De Mediaboerderij gaat voor Salveo Pharma het gehele traject verzorgen met betrekking tot de strategie, planning, inkoop en evaluatie van alle mediacampagnes.

Maurits van Tol, General Manager van Salveo Pharma: "Aangezien we met ons portfolio een belangrijke rol spelen in een aantal competitieve categorieën en daar grote investeringen mee gemoeid zijn, is het belangrijk een deskundige en ervaren partner op het gebied van mediastrategie te hebben, die ook onze snelheid en creativiteit kan bijhouden. De Mediaboerderij, in de rol van Constance, past daarom enorm goed bij ons. Haar ervaring, expertise en snelle handelen zorgen er voor dat we altijd een stap voor op de rest kunnen lopen.”

Constance Olde Meule, eigenaar van de Mediaboerderij: "Uiteraard ben ik erg blij dat de Mediaboerderij Salveo Pharma mag verwelkomen als nieuwe klant. Een bedrijf met zulke mooie merken is een geweldige aanwinst. Ik heb alle vertrouwen in een mooie en bovenal succesvolle samenwerking."

www.salveo-pharma.nl    
www.mediaboerderij.nl

 

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.