SOCIAL.INC winnaar mini-pitch socialmediastrategie Praxis

SOCIAL.INC winnaar mini-pitch socialmediastrategie Praxis

07-05-2019 14:46:00 | Door: David de Jong | hits: 2003 | Tags:

In 2019 is SOCIAL.INC gestart als het socialmedia- en contentbureau voor Praxis. In het eerste kwartaal hebben beide partijen intensief samengewerkt aan een op de merkstrategie gebaseerde socialmediastrategie. De eerste content is inmiddels geplaatst op de sociale kanalen en de website van Praxis.

Claire du Pon, contentmarketingmanager bij Praxis: “Onze contentstrategie is erop gericht om onze klanten te voorzien van praktische informatie en handvatten, waarmee wij onze merkbelofte voor de makers écht tot leven brengen. Na een mini-pitch op bestaande content en het toepassen van content binnen de verschillende fasen van de customer journey, hebben wij gekozen voor de samenwerking met SOCIAL.INC."

Sonja Loth, directeur van SOCIAL.INC: “Praxis is voor ons dé ideale klant om op te werken als brandpublishingbureau met focus op echte resultaten. Wij helpen hen in het creëren van een goede balans tussen content die perfect aansluit op het gedrag en de verwachtingen van de gebruikers op de verschillende platformen, en het realiseren van concrete marketingdoelstellingen”.

De samenwerking tussen Praxis en SOCIAL.INC geldt voor een langere termijn, waarbij doorlopend content wordt geproduceerd, geanalyseerd en geoptimaliseerd voor de verschillende kanalen en doelgroepen, met als doel de band tussen Praxis en de klussers steeds verder te verstevigen. SOCIAL.INC werkt hiervoor ook nauw samen met bestaande bureaus als Alfred en NEWCRAFT.

www.socialinc.nl
www.praxis.nl

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.