Roy Boere account- en influencernetwerkmanager Storyboard

Roy Boere account- en influencernetwerkmanager Storyboard

03-07-2018 11:34:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1274 | Tags:

Influencerspecialist Roy Boere is begonnen als account- en influencernetwerkmanager bij Storyboard. Hij stapt hiermee over van Edelman. Hier werkte hij onder andere voor klanten als HP, Taco Bell en Booking.com.

De afgelopen jaren heeft Boere ervaring opgedaan in de wereld van media en influencermarketing. Zo begon hij zijn carrière als vaste assistent van Nederlandse stylist en hoofdredacteur Bastiaan van Schaik, waar hij een unieke kijk in de mediawereld kreeg en een groot netwerk heeft opgebouwd. Vervolgens heeft hij vele freelance opdrachten gedaan voor verschillende merken en pr-bureau’s, met ten alle tijden een haakje naar influencermarketing. Bij zijn laatste werkgever, Edelman, was hij vooral werkzaam voor de grotere consumentenmerken en lag zijn focus op influencermarketing.

Boere: “De ontwikkelingen op het gebied van influencermarketing gaan in sneltreinvaart. Daarom ben ik ontzettend enthousiast om, naast accountmanagement, mijn kennis op het gebied van influencermarketing te delen met het gespecialiseerde team van Storyboard. Door hun ambitie, kwaliteit van content en de diverse, mooie merken waar ze mee samenwerken kan ik niet wachten aan de slag te gaan!”

Martijn de Kemp, CEO van Storyboard: “Wij nemen veranderende strategische vraagstukken waar op het gebied van digitale content en influencer marketing. Als grondlegger van celebrity-influencermarketing in de Benelux, ligt er een belangrijke rol voor ons om onze klanten te ondersteunen met future proof strategieën, content en campagnes. Roy is, onder andere vanwege zijn achtergrond in pr, een zeer welkome toevoeging aan ons account- en influencerteam.”

www.storyboard-agency.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie