Reclamebureau Kick! start Kick! Marketing

Reclamebureau Kick! start Kick! Marketing

01-03-2019 12:31:00 | Door: David de Jong | hits: 2012 | Tags:

Reclamebureau Kick! heeft per 1 maart 2019 Kick! Marketing opgericht. In navolging van de digitale tak Kick! Digital in 2016, is een apart bedrijfsonderdeel dat zich volledig focust op marketingadvies en marketingstrategie opgezet.

Wilbert van Dam, directeur Kick!: "We merken dat er vanuit relaties steeds vaker behoefte is aan strategisch advies. Marketinginspanningen komen het beste tot zijn recht als er een helder en op onderzoek berust plan aan ten grondslag ligt. Met de kennis en kunde die we afgelopen 40 jaar als reclamebureau hebben opgebouwd en de expertise die we speciaal hiervoor aangetrokken hebben, gaan we per 1 maart hard aan de slag met het ontwikkelen van succesvolle, datagestuurde marketingstrategieën."

Kick! Marketing ziet zich vooral in de rol van partner; als een nieuwe collega die met een frisse blik marketing naar een volgend niveau helpt. Door gedegen onderzoek en het combineren van diverse data, komt Kick! Marketing met marketingadvies en helpt bij de implementatie daarvan.

Sander Geurts van Kessel, een van de grondleggers van KICK! Marketing: "We bieden een unieke Marketing Scan aan die snel inzicht geeft in de effectiviteit van de huidige marketinginspanningen van een bedrijf. Een leuke manier om elkaar vrijblijvend te leren kennen. Aan ons de taak om snel tot de kern te komen en onze toegevoegde waarde te laten zien, maar daarover maak ik me geen zorgen. We hebben veel zin om na alle voorbereidingen aan de slag te mogen."

www.kick-marketing.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.