Qatar Airways lanceert tv-commercial voor FIFA Women’s World Cup 2019

Qatar Airways lanceert tv-commercial voor FIFA Women’s World Cup 2019

17-05-2019 14:34:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1087 | Tags:

Qatar Airways, de Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van de FIFA, lanceert een nieuwe tv-campagne en zet het topevenement voor vrouwelijke teamsporten in de kijker.

In de film vertelt een moeder haar dochter een prachtig verhaal voor het slapengaan. De verbeelding neemt een vlucht, want ze beschrijft een wonderlijk nieuw land waar het vrouwenvoetbal regeert, waar spelers heersen en fans uit vele landen samenkomen om hen aan te moedigen. De film toont een van de beroemdste gezichten uit de voetbalwereld, de Braziliaanse voetbalster Neymar, die samen met andere voetbalfans plezier maakt. 

Tegen het einde van de film realiseren we ons dat moeder en dochter in feite aan boord zijn van een vliegtuig van Qatar Airways, dat vliegt naar de bestemming die ze beschrijft: een magisch land, waar het verhaal van vrouwenvoetbal tot leven komt. De relatie van moeder en dochter legt de emotie en het optimisme vast die ontstaan bij het grootste moment ooit in de vrouwensport: de FIFA Women's World Cup France 2019. Zijne Excellentie Akbar Al Baker, Qatar Airways Group Chief Executive: "Het vrouwenvoetbal is groter dan ooit tevoren en de FIFA Women's World Cup France 2019 is de uitgelezen plek waar de hoop en dromen van veel fans en supporters uitkomen. Het is werkelijk een prachtig hoogtepunt in de vrouwensport. Onze campagne geeft uitdrukking aan de opwinding van de vele fans over de hele wereld die het toernooi gaan volgen. Tienduizenden reizen naar Frankrijk om persoonlijk voor hun nationale team te juichen. Als luchtvaartmaatschappij geloven we in de kracht van sport om mensen te verenigen. We kijken ernaar uit om deze zomer fans samen te brengen in Frankrijk om het meest opwindende evenement ooit in de vrouwensport te beleven."

Salam Al Shawa, Qatar Airways Senior Vice President Marketing en Corporate Communications: "De FIFA Women's World Cup France 2019 wordt een van de boeiendste evenementen op de wereldwijde sportkalender deze zomer. De campagne geeft op sprekende wijze uitdrukking aan de grote verwachtingen die zoveel fans over de hele wereld koesteren, nu de openingswedstrijd van het toernooi op 7 juni in Parijs nadert. We zijn er enorm trots op dat we de Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van de FIFA zijn en kijken ernaar uit om deze zomer in Frankrijk sportief voetbal te vieren."
 
De FIFA Women's World Cup 2019 wordt gespeeld van 7 juni tot 7 juli 2019 in steden over heel Frankrijk.

www.qatarairways.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.