Plant-based short film over vegan eten

Plant-based short film over vegan eten

13-08-2019 15:01:45 | Door: Saskia van Weert | hits: 3021 | Tags:

Een aantal Nederlandse atleten heeft in samenwerking met producer Tim Dekens, co-producer Anneloes Keizer en Generatie Alles een independent short plant-based film gemaakt. Met korte snelle scènes, opgenomen in de Italiaanse Dolomieten proberen ze het stoffige imago dat toch nog vaak om vegan heen hangt, te doorbreken. De film, met als doelgroep Generatie Z, is een ode aan de mogelijkheden van een plant-based dieet.

De atleten laten zien dat je alles uit een plant-based dieet kan halen om groot te groeien, sneller te herstellen en op het allerhoogste niveau topprestaties te kunnen leveren. De film is volgens de makers te vergelijken met de Amerikaanse film The Game Changers, met executive producers als James Cameron, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan en Lewis Hamilton, waarin internationale topatleten dezelfde statement maken: dierlijk voedsel is niet nodig om je doel te bereiken.

Tim Dekens: "Ik heb zelf 28 jaar geloofd dat je niet zonder vlees en zuivel zou kunnen, laat staan spieren opbouwen of topsport zou kunnen bedrijven. Deze atleten hebben mij laten zien dat we niet alleen een impact kunnen maken op onze gezondheid en sportprestaties maar tegelijkertijd ook zorgen voor een betere planeet en minder dierenleed. Grote thema's van onze tijd."

Mensen als Arie Boomsma en Tess Milne hebben via hun social kanalen de film al gedeeld met hun volgers.

www.thechangestarts.com
www.generatiealles.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.