OBI4wan versterkt marktpositie met nieuwe partners CM.com, TOPdesk en Freshchat

OBI4wan versterkt marktpositie met nieuwe partners CM.com, TOPdesk en Freshchat

10-07-2019 11:51:00 | Door: David de Jong | hits: 898 | Tags:

OBI4wan kondigt de lancering aan van drie strategische samenwerkingen met CM.com, TOPdesk en Freshchat. De aanbieder van tools voor social media management, online klantenservice, chatbots, media monitoring en media inzichten maakt chatbot integratie en directe communicatie met klanten voor bedrijven gemakkelijker.

Door samen te werken met CM.com, Authorized Distributor voor de WhatsApp Business Solution, hebben OBI4wan-gebruikers direct één-op-één contact met hun klanten: De officiële interface maakt het mogelijk om updates, wijzigingen of herinneringen snel aan de klant te leveren. Het zakelijke account stelt meerdere servicemedewerkers in staat om tegelijkertijd te werken aan het reageren op verzoeken van klanten.

Om chatbots en virtuele agents toegankelijker te maken voor organisaties, is OBI4wan geïntegreerd met TOPdesk en Freshchat, een moderne messaging software van Freshworks. Dankzij deze chatbot-integratie kunnen organisaties de klanttevredenheid verhogen, de communicatie efficiënter maken en de productiviteit verhogen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke conversation builder, AI-gestuurde intentie herkenning en een eenvoudige business rules editor, wordt de chatbot direct op maat gemaakt.

Er wordt gebruik gemaakt van gegevens uit historische klantgesprekken. Een Chatbot Feasibility-rapport bepaalt de belangrijkste onderwerpen waarvoor de chatbot effectief een toegevoegde waarde kan bieden en hoe de reactietijden en de totale productiviteit naar verwachting zullen toenemen.
 
Door de integratie van OBI Bots vormen virtuele assistenten een aanvulling op de TOPdesk en Freshchat-omgeving. Het routinewerk wordt op deze manier overgedragen aan de chatbots, waardoor service agents meer tijd hebben om complexe klantvragen op te pakken. Chatbots en service agents werken hand in hand om de klanttevredenheid, efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Alexander de Ruiter, CEO van OBI4wan: "We zijn blij dat we via onze partners effectieve oplossingen kunnen leveren voor zakelijke klantcommunicatie. Dankzij de integratie is directe communicatie met klanten via de officiële WhatsApp Business Solution van CM.com en het eenvoudig aanmaken en gebruiken van chatbots binnen TOPdesk en Freshchat nu mogelijk".
 
Jan-Willem van Vugt, Manager Strategic Partnerships bij CM.com: "We zien dat het toevoegen van populaire kanalen zoals WhatsApp aan krachtige oplossingen, zoals die van OBI4wan, organisaties helpen om het volgende niveau van klantenservice te bereiken. Bedrijven bereiken consumenten gemakkelijker dan in het verleden. Ik ben er trots op dat de officiële en schaalbare oplossing nu voor elke organisatie beschikbaar is via CM.com en OBI4wan!".

www.obi4wan.com
www.freshworks.com
www.cm.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.