[Startups] Newborn lanceert startup-programma voor startups en investeerders

[Startups] Newborn lanceert startup-programma voor startups en investeerders

16-07-2019 22:58:00 | Door: David de Jong | hits: 979 | Tags:

Venture studio Newborn, waarmee de Utrechtse Born05 Group in startups participeert, lanceert het Newborn Startup Program voor (corporate) startups en investeerders. Dit programma combineert de flexibele aanpak van een startup, met de slagkracht van een ervaren bureau en helpt bij de fundering voor een groeistrategie.

Het Newborn Startup Program is ontwikkeld om maximaal succes te behalen in de eerste groeifases van de onderneming en veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Het programma duurt zes weken, geleid door een team van startup-specialisten en geeft inzichten, proposities en een duidelijke roadmap voor een effectieve groeistrategie.

Het aantal bedrijven dat zich, op wat voor manier dan ook, in de startupwereld begeeft blijft groeien. Volgens recent onderzoek van Deloitte en StartupDelta, steeg de opgetelde waarde van alle transacties waarin corporate venture capital een rol speelde het afgelopen jaar naar 1,15 miljard euro. Een verdubbeling ten opzichte van 2016.

Rogier IJzermans, CEO van de Born05 Group: "Door middel van corporate venturing kunnen grotere bedrijven innovatie en nieuwe dynamiek binnenhalen, om zodoende voorop te blijven lopen in hun categorie. Startups hebben vaak de ideeën en vernieuwing, corporates hebben het netwerk en de schaal. Een interessante combinatie dus."

Newborn is de venture studio van de Born05 Group en richt zich op zelfstandige startups en corporate ventures. Door de nauwe samenwerking met onder andere creatief bureau Born05, kan er hoogwaardige kwaliteit worden geleverd aan de ventures in spe. Van branding en productontwikkeling, tot user experience en marketingcampagnes. Daarnaast verbindt Newborn ook haar investeerdersnetwerk aan startups met potentie. Newborn werkt samen met onder andere Champ, Tailie, HEY Bracelet en de Frame Awards 2019.

www.newborn.ventures
www.born05.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie