Uberall neemt Navads over

Uberall neemt Navads over

11-09-2018 08:56:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 1654 | Tags:

Uberall maakt bekend dat het Navads heeft overgenomen. Navads levert oplossingen voor het beheer van locatiegegevens voor bureaus die bedrijven van elke omvang bedienen. 

Florian Huebner, co-CEO van Uberall: "We kennen Navads en zijn managementteam al heel lang. Hun klantenkring, kennis en netwerk binnen de wereldwijde kaartensector zal sterk bijdragen aan de impact van Uberall op lokale bedrijven. Met de overname van Navads onderstrepen we onze positie als wereldwijd leider in lokale marketing en benadrukken we onze aanwezigheid in de Amerikaanse markt, waar Navads een forse groei heeft weten te realiseren. We zijn bijzonder enthousiast om Navads' navigatie-activiteiten op het gebied van zelfrijdende auto's, augmented reality en spraakgestuurd zoeken verder uit te bouwen en Uberall bij hun klanten voor te stellen."

Volgens Google is het aantal bij mij in de buurt-zoekopdrachten naar merken en producten met mobiele apparaten sinds 2016 verdrievoudigd. Nu steeds meer consumenten op locatie zoeken wordt locatiegebaseerde marketing steeds belangrijker.

Het Location Marketing Cloud-platform van Uberall biedt bedrijven centrale grip op hun digitale kanalen en online reputatie en zorgt voor een accurate digitale merkaanwezigheid. De Location Marketing Cloud biedt hen de mogelijkheid om lokale interacties met klanten eenvoudig en in realtime te beheren. Dat geldt voor alle websites, apps, storelocators, zoekmachines, kaarten, social media en spraakgestuurde digital assistants. Bedrijven kunnen daarmee nieuwe klanten voor zich winnen en op elke locatie een maximale omzet realiseren.

Lex ten Veen, CEO van Navads: "We kijken ernaar uit om toe te treden tot het team van Uberall. Navads heeft als aanbieder van locatietechnologie een unieke positie ingenomen in de wereldwijde markt voor lokaal zoeken. De integratie van onze bedrijfsactiviteiten biedt onze klanten, partners en de sector in zijn geheel meerwaarde en resulteert in een van de grootste platforms voor locatiemarketing ter wereld."

Ter ondersteuning van deze overname heeft Uberall zich verzekerd van een extra kapitaalinjectie van 25 miljoen dollar in aanvulling op een Series B-financieringsronde die voor het eerst in februari werd aangekondigd. 

www.uberall.com
www.navads.eu

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.