N=5 maakt commercial KPN met Telfort-typetje Hans

N=5 maakt commercial KPN met Telfort-typetje Hans

05-08-2019 10:23:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 6500 | Tags:

Een commercial van KPN is op televisie te zien, met in de hoofdrol de ex-miljonair Hans, bekend uit de Telfort-reclames en bedacht door N=5. Ook dit spotje draait om de nieuwe lifestyle van het personage Hans, dat moet rondkomen van minder dan voorheen. Sinds mei dit jaar zijn Telfort en KPN samengegaan.

 “Wie had dat gedacht? Van een privéstrandje naar all-inclusive met een bandje”, zijn de eerste woorden van het vrolijke Telfort-icoon in de nieuwe KPN-commercial. Met zijn gezin geniet hij van de vakantie in een overvol zwembad en aan het lopend buffet. 

De Telfort-reclamereeks werd in 2011 bedacht door N=5. Hans maakte de afgelopen acht jaar furore als de door de crisis getroffen ex-miljonair. Hans, zijn vrouw en twee kinderen moesten financieel een forse stap terug doen. Geen dure huizen, luxe vakanties en uitbundige feesten meer. Maar Hans wist zijn financiële val een positieve draai te geven.

Hans sleepte voor N=5 een gouden en drie bronzen Effie’s, een Gouden Loeki, een Gouden Lamp, twee SAN Accents en een SAN Consistent in de wacht.

www.kpn.com
www.nis5.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.