Ment Kuiper versterkt SCHAAL+ bij ontwikkeling Digital Talentprogramma’s

Ment Kuiper versterkt SCHAAL+ bij ontwikkeling Digital Talentprogramma’s

06-11-2018 10:24:58 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 508 | Tags:

Per november start marketing- en communicatiedeskundige Ment Kuiper bij SCHAAL+. Ment Kuiper levert ondersteuning bij de verder inhoudelijke ontwikkeling en afstemming van de SCHAAL+-talentprogramma’s en fungeert daarnaast als marketingcoach. In deze rol werkt Ment Kuiper nauw samen met Vincent Roders, programmadirecteur van het Digital Marketing Talentprogramma. Eén van de speerpunten is de ontwikkeling van het derde SCHAAL+-talentprogramma Digital Communication, dat volgend jaar wordt gelanceerd. De focus van dit programma ligt op de selectie en ontwikkeling van hands-on digitalcommunicatieprofessionals voor organisaties in het publieke domein.

Sinds de start in 2016 heeft SCHAAL+ twee programma's in de markt gezet: het Digital Marketing Talentprogramma en het Digital Design Talentprogramma. Gebleken is dat ook binnen het publieke domein grote behoefte is aan jonge goed opgeleide digital professionals, met name op het gebied van digitale communicatie. Ment Kuiper verzorgt al vanaf de start van SCHAAL+ masterclasses in het programma over de ontwikkelingen in digital marketing en kent de organisatie hierdoor al goed.

Rik de Boer, oprichter van SCHAAL+: "We zijn heel blij met de ervaring, kennis en passie die Ment meebrengt naar SCHAAL+. Het is een extra impuls voor de kwaliteit en gevarieerdheid van onze Digital Talentprogramma's en draagt bij aan nog betere begeleiding en coaching van onze digitale talenten."

www.schaalplus.nl 


Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie