Mediastrateeg Sophie Benink versterkt team Yuri

Mediastrateeg Sophie Benink versterkt team Yuri

22-10-2019 15:45:16 | Door: Saskia van Weert | hits: 1813 | Tags:

Sophie Benink is bij Yuri begonnen als mediastrateeg. Ze werkte hiervoor bij mediabureau Zenith waar ze verantwoordelijk was voor mediastrategie van onder meer AEG en de merken van Coty. Deze kennis en ervaring zet ze in bij Yuri, de nieuwe native advertising agency van Glasnost.

Wouter Glaser, founder bij Glasnost en co-founder Yuri: “Sophie heeft een vernieuwende visie op het gebied van native advertising. Deze past naadloos samen in onze filosofie om onafhankelijk het beste resultaat voor klanten te behalen, van het goed doormeten van resultaten tot het gebruik van data om de beste doelgroepen te bereiken. Zoals we bij Yuri zeggen: Off we go!”

Sophie Benink, mediastrateeg bij Yuri “De overstap naar Yuri is voor mij een logische next step, maar ook een uitdaging. Aan mediabureauzijde heb ik een grote passie voor de rol van media binnen marketing en merkgroei ontwikkeld. De brug van effectiviteit naar creativiteit was niet altijd vanzelfsprekend. Bij Yuri zet ik volledig in op deze combinatie. En daarbij onder de vleugels van een ontzettend gezond bureau leren ondernemen en een prachtig klantportfolio bedienen op marcomvraagstukken.”

Sophie is haar carrière gestart bij mediabureau Carat, waar zij al vrij snel haar energie vond in onderzoek en data-analyse. Bij Zenith zette zij de stap naar communicatiestrategie en ontwikkelde hier haar consulting rol in lange en korte termijn merkgroei op diverse klanten. In 2017 werd zij Mediabelofte van het jaar. Daarbij is zij twee jaar actief geweest als bestuurslid van RA*W Advertisers, waar zij zich heeft ingezet voor talentontwikkeling in de sector.

yuri.amsterdam

 

Lees ook:

[MediaBelofte 2020] Sophie Benink over mediatalent...

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.