MediaMarkt opent in Leidschendam zijn vijftigste winkel

MediaMarkt opent in Leidschendam zijn vijftigste winkel

10-10-2019 10:55:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2406 | Tags:

MediaMarkt opent zijn vijftigste winkel in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, wat het grootste winkelcentrum van Nederland moet worden. Met de opening van de winkel geeft MediaMarkt verder vorm aan de omnichannelstrategie: de kracht van de combinatie van online en fysieke winkels.

Paddy van den Berg, CCO MediaMarkt Leidschendam: "De klant staat bij ons op één. De hele winkel is erop ingericht dat we de klanten optimaal kunnen helpen. Ze worden welkom geheten door een gastvrouw die hen vervolgens begeleidt naar de medewerker voor het beste advies. Het gekozen product is altijd beschikbaar: is het niet direct in de winkel, dan bestellen we meteen online en wordt het thuisbezorgd. Indien gewenst, met de bijgeleverde service erbij."

MediaMarkt gelooft in het omnichannel-model. Paddy van den Berg: "Veel klanten weten al best veel wanneer ze de winkel binnenkomen. Ze hebben online vaak al uitgezocht wat ze ongeveer willen hebben. Wij helpen hen met deskundig advies naar de beste keuze. Het is voor klanten fijn dat ze de producten in de winkel kunnen zien, kunnen voelen, kunnen proberen. Daarom geloven we ook in de kracht van de winkel."

Arnold Sporrel, CEO MediaMarkt Nederland: "Wij zijn trots op de opening van onze vijftigste winkel en ook nog eens in het jaar dat we 20 jaar bestaan in Nederland. Dit is het bewijs dat onze aanpak werkt." 

Bekijk hier de video voor een kijkje achter de schermen tijdens de laatste dagen voor de opening.

www.mediamarkt.nl

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.