Matt Sleeps geeft 400 matrassen weg aan minima

Matt Sleeps geeft 400 matrassen weg aan minima

28-05-2019 11:05:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 990 | Tags:

Het Nederlandse matrassenmerk Matt Sleeps doneert vierhonderd matrassen aan Nederlanders met een minimuminkomen.

Het merk bestaat sinds 2016 en biedt klanten de mogelijkheid om een matras gedurende 120 dagen uit te proberen. Binnen die periode kunnen ze het matras terugsturen. Matt Sleeps geeft nu vierhonderd van deze geretourneerde matrassen weg aan minima. Dit gebeurt in samenwerking kringlooporganisatie RataPlan.

Joep Verbunt, oprichter van Matt Sleeps: ”Een van onze doelstellingen is om het kopen van een matras gemakkelijk en leuk te maken. Maar we begrijpen dat het kopen van een goed matras niet voor iedereen is weggelegd. Daarom zijn we blij dat we als relatieve nieuwkomer in deze markt het goede voorbeeld kunnen geven door deze matrassen te schenken aan de minder welgestelden in Nederland.”

RataPlan is een stichting zonder winstoogmerk die als doel heeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer te laten meedoen in de maatschappij. In totaal heeft RataPlan nu 23 kringloopwinkels in Nederland. RataPlan zal zorg dragen voor de distributie van de 400 matrassen.

Gert-Jan Dekker, directeur van Stichting RataPlan: “Normaal gesproken vragen we een kleine vergoeding voor producten die we verkopen, maar we delen de visie van Matt Sleeps dat goed slapen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom maken we een uitzondering voor de minima die op vertoon van een minimapas, zolang de voorraad strekt, een gratis matras bij ons wensen op te halen.”

Verder gaat Matt Sleeps met Rataplan een langetermijnsamenwerking aan om ook toekomstige retourmatrassen voor de minima beschikbaar te stellen.

www.mattsleeps.com
www.rataplan.nl

 

 

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.